Over ons

Over ons

Mariska Gieskes
Moeder, oma & Rebalancer

Van kleins af aan is Mariska opgegroeid met kinderen. Haar werkzame leven is zij begonnen als (kinder)verpleegkundige. Tijdens haar werk in de gezondheidszorg heeft zij haar master Pedagogiek behaald.
Momenteel heeft zij een eigen Rebalancing praktijk en daarnaast werkt zij als docent en examinator bij de Rebalancing opleiding.
Zij geniet van de gesprekken met haar dochters, reizen naar onbekende oorden met haar lief, buiten zijn, staren over water en kletsen met vriendinnen. Simpelweg om te genieten van het leven. Om plezier te maken, zichzelf te laten zien en in vrijheid te leven, los van opgelegde normen. En dat gunt zij iedereen!

Door jezelf langzaamaan te leren kennen, te zien wie je écht bent, te weten wat je écht wilt, komt jouw eigenheid tot bloei. Dan word je minder afhankelijk van goedkeuring van anderen maar volg je vooral je eigen gevoel, je eigen flow. En dat maakt gelukkig.

En de missie van Mariska is jou daarbij te begeleiden. Je een hand te reiken op jouw pad. Zij loopt met liefde een stukje met je mee! Nieuwsgierig naar wie jij in wezen bent.

Michiel Nooter
Acteur & Rebalancer

Michiel Nooter heeft na zijn afstuderen aan de toneelschool in Arnhem in 1991 talloze rollen gespeeld bij Nederlandse theatergezelschappen, in films en televisieseries. Ook geeft hij al jaren spelles aan jongeren, bij verschillende opleidingen.

Sinds zijn afstuderen aan de Rebalancing School heeft hij een rebalancing praktijk in Amsterdam waar hij mensen ondersteunt om meer te voelen dan te denken.  

Voor Michiel gaan spelen en rebalancing allebei over waarachtigheid in contact. 

Lichtheid, humor en speelsheid gaan bij hem hand in hand met verbinding, verdieping en het maken van contact. 

Hij houdt ervan om het avontuur op te zoeken en niet alleen maar te werken met vooropgezette ideeën. Liever reist hij met mensen mee in hun ontwikkeling om ze dichter bij hun eigen natuur te laten komen. Fantasie en creativiteit zijn voor hem in zowel het acteren als bij rebalancing van grote waarde.

Esther Schenkel
Wereldreizigster & Rebalancer

Esther is naast een Rebalancer en wereldreiziger ook docent aan de Rebalancing school, yoga instructeur en heeft 20 jaar in het buitenland (Italie, Chili, Sint Maarten en Portugal) gewoond en gewerkt.

Haar missie is om vanuit haar hart en passie in overvloed te leven, anderen te inspireren en ondersteunen in het onvoorwaardelijk liefdevol omarmen van zichzelf. Onder alle lagen en achter iedere deur vinden we uiteindelijk Liefde! En dat begint bij Liefde voor jezelf, met als uitgangspunt ‘Jij bent altijd oké!”. Een spannende reis, en ook een hele essentiële.  To become who we already are!

Esther kijkt naar wie jij bent, in volledigheid, met alles wat jij bent, ook die kanten waar jij (of je omgeving) minder blij mee bent. Het erkennen en accepteren van wie jij bent, zonder oordeel is een belangrijke stap.

Het gaat dus niet over wat is goed of niet goed. Belangrijk is wat is ‘waar’? Ook als die waarheid niet zo fijn is om in de ogen te kijken. Kan je zonder oordeel naar jezelf kijken. Waarachtig leven, jouw ware aard, waarheid! En niets is vast of statisch. Wat vandaag ‘waar’ is kan morgen weer heel anders zijn, steeds weer op nieuw ontdekken.

Leven in het moment, in het nu, en vanuit dit moment opnieuw voelen; wat is nu waar, wie ben ik nu?

Loes van der Vliet
Piloot & coach in opleiding

Loes is de jongste toevoeging aan het team en zal als assistent aanwezig zijn. Ze is werkzaam als piloot en begeleidt daarnaast collega’s met verslavingen.

Ze vindt het ontzettend fijn om naast het vliegen werk te kunnen doen waar meer ruimte is voor haar hart en ze geniet ervan om mensen te begeleiden bij het proces om dichter bij zichzelf te komen.

Loes kijkt met een gegronde en liefdevolle blik met je mee naar wie jij bent. Los van de lagen opgebouwd om mee te komen in de maatschappij, los van uiterlijkheden. Wie ben jij ten diepste en waar ligt jouw passie en vrijheid? Met humor en lichtheid waar dat kan, komt ze zonder oordeel even naast je staan op jouw pad en kijkt ze met je mee. Zij vindt de echte levensvreugde op momenten dat levensenergie vrij mag stromen. Of zich dat nu uit in woede, verdriet of pure blijdschap: schreeuwen en tranen zijn bij haar net zo welkom als lachen en dansen. Waar energie stroomt, vind je vrijheid. En hoe heerlijk om die vrijheid helemaal te belichamen!